Termeni si conditii

Site-ul EuRomBarometru.ro este proprietatea Asociatiei E-Civis. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “EuRomBarometru.ro”.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. EuRomBarometru.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul portalului este proprietatea Asociatiei E-Civis si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe EuRomBarometru.ro, ne puteti contacta pe adresa e-civis@e-civis.eu.

3. Disponibilitatea serviciului

EuRomBarometru.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. EuRomBarometru.ro nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului pentru motive care nu-I pot fi imputate. EuRomBarometru.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

• utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

EuRomBarometru.ro se absolva in mod expres de raspunderea de orice fel, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Asociatia E-Civis nu ofera nicio garantie ca:

• informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
• serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

5. Limitarea raspunderii

EuRomBarometru.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

• utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
• acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• orice alta problema legata de serviciile site-ului.

ALTE PROIECTE
E-Civis